Over ons

Over Nathalie

Nathalie Venema is een ervaren strategie consultant. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in het leiden en begeleiden van verander- en innovatieprocessen met een sterke informatiekundige component. Ze is sinds 2016 bezig met blockchain en heeft de afgelopen jaren tientallen blockchain workshops gegeven en organisaties op weg geholpen met blockchain. Ze is een goede procesbegeleider, een verbinder en een innovatieversneller. Nathalie is no nonsense, erg benaderbaar, heeft humor en maakt ingewikkelde concepten simpel en goed behapbaar.

Over ons

BchainWise is een trainings- en adviesbureau gespecialiseerd in blockchain en smart contracts. Wij bieden praktische workshops, proces- en pilotbegeleiding en strategisch advies aan professionals, organisaties, publiek-private samenwerkingen en ketenpartners. We maken u wijzer over de mogelijke impact van blockchain en smart contracts, zodat u relevante, nieuwe toepassingen en business models kunt herkennen, bedenken en beschrijven.

De resultaten zijn concreet: blockchain strategieën, impactanalyses, pilotplannen en uitgeschreven toepassingen. We regelen de logistiek, coördineren en doen de procesbegeleiding.

Wij geloven dat blockchain meer is dan het implementeren van een nieuwe technologie. Het is een gamechanger die vraagt om een nieuwe mindset. U gaat met een nieuwe blik kijken naar ketenprocessen, dienstverlening, strategie en HR, kortom: het volledige businessmodel.

Een transformatie is dus noodzakelijk. Daarom geven we niet alleen adviezen en actuele kennis, maar ondersteunen we uw leerproces, verkenning en samenwerking binnen en buiten uw organisatie. Op die manier ontwikkelt u nieuwe vaardigheden en verandert uw mindset. Dan heeft u ons al snel niet meer nodig.